27 mar 2023
Information från Valberedningen

Information från Valberedningen

2023-03-27 17:52

Kära Pärongårdare! 🍐

Är DU den vi söker?

Nu är det förhoppningsvis snart vår i luften, och med våren kommer årsstämma i vår bostadsrättsförening och därmed också val av en ny styrelse. Vi behöver inför den kommande mandatperioden stärka upp vår styrelse med ytterligare ett par ledamöter.

Ett styrelseuppdrag i en bostadsrättsförening är både kul, utvecklande och viktigt. Det är dessutom att fantastiskt sätt att lära känna sin förening och sina grannar.

Styrelsens främsta uppgift att verka för de boendes bästa. Driva förvaltning, genomföra förändring och utveckla och förädla värdet på vår förening genom kloka och genomtänkta val. Ett superviktigt arbete, som kräver engagemang. Ett engagemang som vi delar på - tillsammans.

Även om rollen som styrelseledamot eller styrelsesuppleant inte kräver en särskild expertis, så är det i år extra meriterande om du har kunskap inom ett hantverksyrke, projektledning eller digital kommunikation.

Viktigast av allt är dock att du har ett driv och ett brinnande intresse för vår gård, vår ekonomi och vår allmänna trivsel.

Här kan du som vill veta mer läsa vidare om styrelsearbete: https://www.riksbyggen.se/bost...

Är DU intresserad av att ingå i den kommande styrelsen? Kanske har du funderingar kring vad som förväntas av dig

som styrelsemedlem? Eller mer konkreta frågor som vad gör egentligen en styrelse? Vill du få klarhet i hur mycket tid ett styrelseengagemang skulle kräva av dig?

Hör av dig till oss!

Senast den 30:e april vill vi höra från dig.

Varma hälsningar från oss i Valberedningen!

     

/Josefina, Maria & Mikael

Josefina, Grusåsgränd 167 0704- 07 34 82
Maria Melin, Grusåsgränd 140, 070-789 31 69
Mikael Salo, Grusåsgränd 152 073- 399 33 98