Internet & Tv

Tv & Bredband från Tele2

Föreningen har idag ett Distributions- och serviceavtal med Tele2.

Detta innebär att de distribuerar signal till samtliga föreningens hushåll och erbjuder service på vårt fastighetsnät. I denna signal ingår även ett grundutbud av Tv-kanaler. Genom detta grundavtal kan de boende beställa tjänster från Tele2 så som Bredband, Telefoni och Digital-TV.

Här kan du se vilka kanaler som ingår i det digitala grundutbudet:
https://www.tele2.se/kundservice/tv-och-play/grundutbud

Fiber från Stockholms Stadsnät

Brf Pärongården har tecknat avtal med Stockholms Stadsnät om fiber.

Genom avtalet har alla bostadsrätter i föreningen Internet i hastighet 1000/1000 Mbit/s inkluderat i avgiften.
Hyresgäster har möjlighet att teckna förmånligt avtal med samma hastighet.
Dessutom finns möjlighet att teckna sig även för telefoni och TV via fibernätet.

Du hittar information i form av bredbandsguide och beställningsblankett längst ner på sidan i PDF-format att ladda ned. I dessa kan du ingående läsa om de olika tjänsterna och produkterna. Vid ytterligare frågor och funderingar kring bredbandet och bredbandstjänsterna kan du kontakta kundtjänsten hos Stockholms stadsnät.

Internet
Brf Pärongården har tecknat en gruppanslutning för Internet. Det innebär ett aktivt bredbandsuttag i lägenheten med hastighet 1000/1000 Mbit/s.

Tjänstedelare Mini
Föreningen har valt att köpa en tjänstedelare Mini till varje hushåll. Tjänstedelaren är en liten låda som är nödvändig för att kunna använda bredbandet till andra tjänster än enbart Internet. Den har fyra uttag, varav två för bredbands-TV och två för Internet. Läs gärna mer om tjänstedelaren hos Stockholms stadsnät.

Trådlöst med Tjänstedelare Mini
För att surfa trådlöst, dvs. utan kabel mellan dator och tjänstedelare behöver du komplettera med en trådlös router som finns att köpa i handeln. Tänk på att trådlös surf aldrig når samma hastighet som att surfa med kabel!

Har du frågor?
Har du ytterligare frågor om bredbandstjänsten eller ditt abonnemang så ring eller maila till Stockholms stadsnäts kundtjänst!

Telefon 08-5012 20 10, e-post support@stockholmsstadsnat.se